Gulrotpannekaker

Oppskriften gir 4-6 pannekaker

  • 1 egg
  • 1 finrevet gulrot 
  • 40g havregryn 
  • 1/2 ts kanel 
  • 1/2 ts kardemomme 
  • Vann og melk til passe konsistens 

Kjør alle ingrediensene i en stavmikser/blender til du får en jevn og fin blanding. La røren svelle noen minutter på kjøkkenbenken mens pannen blir varm. Stek pannekaker i tørr teflonpanne ved middels varme. Pannekakene smaker best når de har fått avkjølt seg litt. Spis dem som de er, med kjøttpålegg, med ost eller med en deilig ostekrem og nyt! 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg