Kremet pastasalat

Denne pastasalaten er både rask å lage, lettvint og sist men ikke minst supergod! I tillegg kan den gjerne lages dagen i forveien, noe som gjør det hele enda bedre! 

Ingredienser

  • 350g fusilli fullkorn
  • 1 agurk
  • 3/4 – 1 purre
  • 2 store eller 3 små paprika (gjerne en av hver farge; rød, grønn og gul)
  • 1 stor maisboks (eller to små, ca. 400g totalt)
  • 1 boks bogskinke eller en pakke kokt skinke
  • 1 pakke bacon (ca. 150g)
  • 3 dl lettrømme
  • 1 pose majones (ca. 160g)
  • Grillkrydder
  • 2 store fedd revet hvitløk

Oppskrift

Kok pasta etter anvisning på pakken og la den avkjøle seg. Skyll den gjerne i iskaldt vann. I mellomtiden lager du dressingen i en egen bolle ved å blande sammen rømme, majones, grillkrydder og hvitløk. Smak til underveis, men husk at smakene blir kraftigere jo lenger pastasalaten får stå.

Skjær opp agurk, paprika, bogskinke og bacon i terninger, og purren i ringer. Bland grønnsakene, bogskinken, pastaen og dressingen i en stor bolle. Baconet kan enten blandes inn i salaten, eller brukes på toppen. Serveres med f.eks. foccacia, hjemmelaget grovbrød eller baguetter. 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg