Denne kyllingsalaten ble bare så utrolig god! Den er kremet, men likevel lett, og full av gode smaker. Salaten passer både til lunsj og middag, og er ekstra god med en skive ferskt brød med smør ved siden av. Oppskriften fant jeg her, men har gjort noen bittesmå endringer. Oppskriften passer til én person.
Ingredienser
- 1 kyllingfilet
- 50-75g fullkornspasta
- 2 ss yoghurt naturell
- 1 ts sennep
- Salt og pepper
- En liten skvis sitron, kan sløyfes
- En neve røde druer
- En god neve grønn salat, gjerne ulike typer
- Ønsket type nøtter/frø/kjerner
Oppskrift
Krydre kyllingfileten med salt og pepper og bak den i ovnen ved 180 grader i ca. 20 minutter (eller til den er gjennomstekt – steketiden varierer med størrelsen på kyllingfileten). I mellomtiden koker du pasta etter anvisningen på pakken.
Rør sammen yoghurt og sennep og smak til med salt, pepper og sitronsaft. Skjær kyllingfileten i mindre biter og ha den i en bolle sammen med den ferdigkokte pastaen. Ha over dressingen og bland godt. Til slutt vender du inn grønn salat og druer. Topp kyllingsalaten med litt hakkede nøtter eller frø og nyt! Server gjerne sammen med et stykke godt, ferskt brød.