Syltet rødløk

Syltet rødløk smaker utrolig godt til både kjøtt og fisk, på brødskiva eller knekkebrødet, i salaten og til grillmaten. Med andre ord: syltet rødløk passer til det meste! Et sursøtt, crispy tilbehør som holder seg lenge i kjøleskapet. Syltelaken kan krydres med andre smaker (la i så fall krydderet koke med fra starten av), men den er også god som den er!

Ingredienser

  • 0,5 dl eddik (7 %)
  • 1 dl sukker
  • 1,5 dl vann
  • 2 rødløk
     

Oppskrift

Ha eddik, vann og sukker i en kjele og gi det hele et oppkok. I mellomtiden skjærer du rødløk i tynne skiver. Skru av varmen når blandingen koker, tilsett rødløk, ha på et lokk og la kjelen stå slik i 2-3 timer. Vanskeligere er det ikke! Ha rødløken over på et lufttett glass eller en krukke og oppbevar den i kjøleskapet. 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg