Proteinpannekaker

Onsdag og lillelørdag! Da passer det med en ny pannekakeoppskrift. Ikke at du trenger en unnskyldning for å spise disse pannekakene, for de er både sunne, gode og naturlig rike på proteiner. Disse er supre både til frokost, lunsj, i matpakka og til kveldsmat. Så hva venter du på? Oppskriften gir 6-8 pannekaker, avhengig av størrelse. 

Ingredienser

  • 2 egg
  • 2 ss (ca. 50g) cottage cheese
  • 4 ss (ca. 40g) havregryn
  • 1/2 ts bakepulver
  • En klype salt
  • Evt. ønsket smakstilsetning: f.eks. kanel, kardemomme og/eller vaniljeessens
     

Oppskrift

Kjør alle ingrediensene i en stavmikser/blender til du får en jevn og fin blanding. La røren svelle på benken i noen minutter. I mellomtiden kan du varme opp en teflonpanne. Stek små pannekaker (ca. en god spiseskje røre per pannekake) i en tørr teflonpanne på middels varme. Avkjøles på rist og nytes med favorittpålegget ditt! 

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg