Onsdag og lillelørdag! Da passer det med en ny pannekakeoppskrift. Ikke at du trenger en unnskyldning for å spise disse pannekakene, for de er både sunne, gode og naturlig rike på proteiner. Disse er supre både til frokost, lunsj, i matpakka og til kveldsmat. Så hva venter du på? Oppskriften gir 6-8 pannekaker, avhengig av størrelse.
Ingredienser
- 2 egg
- 2 ss (ca. 50g) cottage cheese
- 4 ss (ca. 40g) havregryn
- 1/2 ts bakepulver
- En klype salt
- Evt. ønsket smakstilsetning: f.eks. kanel, kardemomme og/eller vaniljeessens
Oppskrift
Kjør alle ingrediensene i en stavmikser/blender til du får en jevn og fin blanding. La røren svelle på benken i noen minutter. I mellomtiden kan du varme opp en teflonpanne. Stek små pannekaker (ca. en god spiseskje røre per pannekake) i en tørr teflonpanne på middels varme. Avkjøles på rist og nytes med favorittpålegget ditt!
3 kommentarer
Nam, såg veldig godt ut 🙂
Nam! Dette såg deilig ut 🙂
Ønsker deg ei god helg <3
Dette såg deilig ut 🙂