Jeg vet ikke helt om dette kan kalles bringebærsorbet ut fra konsistensen på isen. Det blir kanskje mer riktig å kalle det “bringebærfluff”. Uansett er dette en skikkelig god, rask og avkjølende liten dessert (eller mellommåltid for den saks skyld) i sommervarmen. Oppskriften gir en stor eller to små porsjoner.
Ingredienser
- 1 eggehvite
- Ca. 125g frosne bringebær
- En skvis sitronsaft
Oppskrift
Ha alle ingrediensene i en bolle og mos det sammen med en stavmikser. Jeg synes det er godt at isen er litt syrlig, men tilsett eventuelt litt honning eller sukker hvis du vil at den skal være søtere. Smak til med frisk sitronsaft. Bytt ut stavmikseren med en elektrisk visp og pisk i vei! Dette punktet kan sløyfes, men hvis du tar deg bryet vil du få en skikkelig fluffy og god iskrem. Pynt med bær og frisk myte eller sitronmelisse og nyt en sunn og god avkjøling i sommervarmen.