Fyldig og proteinrik sitronkrem

Denne sitronkremen er fyldig og proteinrik, og svært anvendelig. Den kan spises som den er, sammen med granola, frukt eller bær eller som topping på kaker. Du kan selvfølgelig bruke andre smaker på yoghurten hvis du ønsker det. Bruk for eksempel vaniljeyoghurt eller vaniljekesam for vaniljekrem, eller lag en frisk bærkrem med bæryoghurt. Her er det kun fantasien som setter grenser!

Ingredienser

  • 200g cottage cheese
  • 1 beger (125g) yoplait sitronyoghurt (eventuelt annen yoghurt eller kesam)
  • Ønsket mengde søtning
     

Oppskrift

Ha cottage cheese og yoghurt i en bolle og mos det godt sammen med en stavmikser. Jeg synes kremen er passe søt som den er, men smak gjerne til med ønsket mengde og type søtning. Tilsett eventuelt litt ekstra sitronskall eller sitronsaft for mer smak. Oppbevar kremen kaldt frem til servering. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg