Daddelkaramell

Ingredienser 

  • Store, saftige dadler
  • Noen spiseskjeer kokende vann
  • Havsalt etter smak
  • Vaniljeessens etter smak

Oppskrift 

Rens dadlene for steiner og ha dem i en blender/stavmikserbolle med kniver sammen med 1 ss kokende vann. Kjør massen til den blir jevn og fin. Bruk en slikkepott til å dra ned fra kantene noen ganger underveis. Juster konsistensen med mer kokende vann, og smak til med vaniljeessens. Rør inn havsalt for hånd til slutt.

Oppbevar daddelkaramellen i en tett boks/krukke i kjøleskapet. Smaken blir enda bedre når den får kjølt seg ned. Brukes som pålegg, topping på is, fyll i boller/kaker eller spises med skje…

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg