Dessertquesedillas

Dessertquesedillas er utrolig godt og veldig lettvint. Hvor sunt du vil gjøre det er opp til deg – godt blir det uansett. Her har jeg brukt tortillalefser med fullkorn, men bruk gjerne fine lefser for å få enda mer “dessertopplevelse”. Jeg fyller lefsene med naturell (hjemmelaget) kremost, noen skiver myk og smaksrik ost, ferske jordbær og banan. Etter min smak er det ikke nødvendig med ekstra sødme, men dryss gjerne over litt melis/sukker før du bretter lefsene sammen og steker dem i pannen.

Ingredienser 

  • Tortillalefser
  • Naturell Philadelphia eller annen kremost, gjerne hjemmelaget
  • Noen skiver myk ost (Castello, Brie eller liknende), kan sløyfes
  • Friske jordbær
  • Banan
  • Sjokoladesaus (eventuelt noen ruter smeltet, mørk sjokolade)

Oppskrift

Smør kremost utover hele tortillalefsen. Skjær jordbær og banan i tynne skiver, og fordel frukten utover halve lefsen. Topp med noen tynne skiver av ønsket ost. Brett delen uten fyll over den andre halvdelen. Stek quesedillas i tørr teflonpanne ved medium varme til de er gyldne på begge sider. Del lefsene i mindre trekanter, ringle over litt sjokoladesaus og avslutt med et lite melisdryss. Serveres naturelle eller med ferske bær og is eller pisket krem.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg