Proteinrike småbrød med kikerter og egg

Ingredienser

  • 1 boks kikerter (250g drenert vekt)
  • 3 egg
  • 2 ss fibramel
  • 2 ss havregryn, lettkokte
  • 2 ts bakepulver
  • En klype havsalt
  • Friske urter, kan sløyfes

Oppskrift

Sett ovnen på 200 grader. Skyll kikertene og la dem renne godt av seg. Kjør kikerter og egg i en blender. Tilsett det tørre og bland godt. La røren svelle på kjøkkenbenken i 10.15 minutter.

Bruk to spiseekjeer til å legge klatter utover et stekebrett kledd med bakepapir. Dryss gjerne litt ekstra frø/havregryn/kjerner på toppen hvis du har. Stekes midt i ovnen, 10-15 minutter.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg